Cardurile emise de catre Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) ofera utilizatorilor acestora securitate maxima a tranzactiilor cu carduri la comercianti si pe Internet prin sistemele VISA 3-D Secure si MasterCard SecureCode, standarde de securitate la care CEC si-a aliniat toate tipurile de carduri emise : Visa Electron, MasterCard Business si Visa Business, se arata intr-un comunicat de presa remis BankingNews.
CEC este una dintre putinele banci din Romania (doar sase la numar) care s-au aliniat standardelor de securitate a platilor cu carduri.
Principalul avantaj al unui detinator de card protejat prin sistemul 3-D Secure consta in evitarea si reducerea numarului de fraude in tranzactiile pe Internet. Totodata, cumparatorul beneficiaza de confortul utilizarii sigure a unei piete mai largi, competitive si de o mai buna calitate, prin posibilitatea selectiei furnizorului dorit, dintr-un numar mult mai mare de comercianti, comparativ cu mediul real.
Sistemul 3-D Secure este un standard utilizat la nivel mondial si serveste la autentificarea identitatii clientilor, cumparatori pe Internet. Se asigura astfel protectia detinatorului de card, prin autentificarea identitatii sale in momentul unei tranzactii. Sistemul de comert electronic securizat se regaseste implementat pe site-urile comerciantilor sub denumirea MasterCard SecureCode, pentru cardurile MasterCard, si Verified by VISA, pentru cardurile VISA, si este identificat prin afisarea siglelor celor doua companii in momentul efectuarii tranzactiei.
Casa de Economii si Consemnatiuni are ca obiectiv principal in acest an cresterea cotei de piata, inclusiv prin mentinerea clientelei actuale, dar si prin atragerea de noi clienti, persoane fizice, pentru care pregateste permanent noi produse si servicii bancare, in concordanta perfecta cu standardele practicate de celelalte banci din Romania.
In comunicat se mai precizeaza ca CEC se afla in continuare intr-un amplu proces de restructurare, urmând sã fie privatizata. A fost complet reorganizata activitatea bancii, atat la nivel central, cat si in teritoriu, a crescut numarul personalului care lucreaza direct cu clientii, concomitent cu reducerea numarului de salariati.
CEC este o banca fondata in anul 1864 si are in prezent un capital social de 149,7 milioane lei noi, active totale de peste 6 miliarde lei noi si o retea de peste 1.400 unitati, in mediul urban si rural.
Informatii detaliate despre produsele si serviciile CEC se pot gasi si pe noul site al bancii www.cec-sa.ro
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro