UniCredit ofera un nou tip de credit de nevoi pentru persoanele fizice, denumit CREDINSTANT Plus. Noul imprumut in lei aduce o dobanda mai mica de 13% (fata de 16% la Creditinstant). Solicitantul unui asemenea imprumut are posibilitatea obtinerii unui card de debit in lei. Astfel, banca iti poate vira imprumutul in lei pe acel cont de card iar tu poti face retrageri oricand doresti. -
Valoarea imprumutului CREDINSTANT Plus variaza intre 3.600 RON si 28.000 RON, respectiv 1.000 de euro si 8.000 de euro fara ipoteca si intre 28.001 RON şi 72.000 RON, respectiv 8.001 de euro si 20.000 euro cu ipoteca de rang 1. Perioada de rambursare este de maximum 15 ani. Banca stabileste plafonul creditului in functie de solicitarea clientului si de posibilitatile sale de rambursare.
CREDINSTANT Plus fara ipoteca ofera o dobanda de 13% in lei si de 11,5 % in euro iar cel cu ipoteca de rang 1 are o dobanda de 10% in RON si 9% in euro.
Pentru a vizualiza conditiile de creditare ale noului produs oferit de Unicredit Romania dar si alte oferte similare acceseaza sectiunea "Credite nevoi".
Unicredit a crescut dobanzile la depozite
De asemenea, UniCredit Romania a modificat si dobanzile la depozitele persoanelor fizice, precum si suma minima de constituire a unui depozit de la 1.000 RON la 500 RON.
Astfel, pentru depozitele in lei cu maturitate la o luna dobanda a crescut de la 3% la 4% iar pentru cele in RON cu maturitate la 3 luni de la 4% la 4,5%.
Pentru depozitele in dolari dobanda a crescut dupa cum urmeaza: pentru cele cu maturitate la 1 luna de la 1,8% la 2,25%, pentru cele la 3 luni de la 2,2% la 2,5%, la 6 luni si la 9 luni de la 2,3% la 2,75%, iar pentru depozitele cu maturitate la 12 luni de la 2,6% la 3,2%.
„Banca UniCredit Romania a avut in 2005 o evolutie foarte buna pe piata de retail, ne-am dezvoltat reteaua de sucursale, devenind astfel o banca nationala. Am adaugat in portofoliu produse competitive pe toate segmentele: depozite, conturi curente, imprumuturi, carduri si ne-am propus sa continuam aceasta strategie de dezvoltare. In 2006 dorim sa atingem standarde inalte de calitate pentru produsele si serviciile oferite clientilor nostri”, a declarat Alina Pascu, Vicepresedinte Executiv, coordonator al Diviziei de Retail in cadrul UniCredit Romania.
Publicatia electronica BankingNews iti da posibilitatea, prin intermediul unei aplicatii, sa afli cat castigi atunci cand alegi sa constitui un depozit bancar, motorul permitand calcularea rapida a profitului obtinut de la toate bancile. Afla cat castigi dintr-un depozit bancar!
Detalii despre Unicredit Romania
UniCredit Romania este o banca comerciala cu actionariat strain, ce opereaza pe piata romaneasca din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este in prezent de peste 210 milioane RON, banca detinand 48 de sucursale din care 13 sunt in Bucuresti.
Actionarul majoritar al bancii UniCredit Romania cu 99,94% din actiuni, Grupul UniCredit, este una dintre cele mai importante institutii financiare din lume cu o valoare de piata de circa 60 miliarde de euro, avand active totale de peste 750 miliarde de euro.
Grupul UniCredit este prezent pe piata bancara din Romania prin intermediul UniCredit Romania, Banca Tiriac si HVB Bank, cu o valoare cumulata a activelor de peste 3 miliarde de euro.
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro